En del av Zebras service till er är att förhandla fram rabatt på SkiPass (25% på ordinarie pris) och skiduthyrning (25% på ordinarie pris) samt att ordna leverans av liftkort.
Detta erbjuds till drogfria skidresor som besöker oss här i vackra Åredalen. Utöver denna service arbetar vi även för att ge dessa drogfria resor givande aktiviteter under deras vistelse här.

 

För att få ta del av detta ställs några krav:

1. Ni ska vara drogfria under vistelsen i Åre.
2. Minsta antalet liftkort per bokning är 10 st.
3. Varje deltagare löser ett så kallat Zebrapaket, som kostar 60 kr/person.
4. OBS! För att priserna skall gälla måste pengarna för alla SkiPass, utrustningshyror, eventuella försäkringspremier, och Zebrapaket vara inbetalda till Zebras bankgiro 5699-0294 senast sju dagar före ankomst till Åre.

För utlandsbetalningar: IBAN – SE57 6000 0000 0001 9449 0238 BIC – HANDSESS.

Viktig uppdatering sedan säsongen 2014/2015. Läs detta!

Beställningar görs genom att ett exceldokument fylls i och skickas in.

Det har även skett ytterligare en förändring. Tidigare betalade alla läger skidhyror på plats. Från och med säsongen 2014/2015 har det förändrats. Inga betalningar skall ske på plats i samband med förhandsbokningar. Därför kommer vi att behöva få in förskottsbetalningar på samtliga utrustningshyror som ni bokar genom oss.

Beställningar skall vara oss tillhanda senast 8 dagar innan ankomst, helst 10 dagar före ankomst.
Förskottsbetalningar skall vara oss tillhanda senast 8 dagar före ankomst. (När vi beställer hos Skistar)

Kontakta oss på info@zebrainfo.com om ni har frågor och om ni önskar få tillgång till exceldokumentet som är ett beställningsformulär. Ni fyller i era uppgifter samt eran beställning och skickar sedan tillbaka beställningsformuläret till oss.